Carlson

Carlson er en “rednings gris”, som vi fik hjem for noget tid siden. Han er en skøn lille dreng, med en stor personlighed og charme!

Han kommer fra et tidligere hjem, hvor de skulle flytte, ville de ikke havde deres marsvin med?! De valgte så at de stillede deres bur ( med marsvin) ud i nattens kulde. Buret var gammelt og ødelagt, og i buret var der kun lille Carlson og hans døde makker. 

Ingen ved hvordan eller hvornår makkeren døde… Der var heller ikke mad eller hø til den lille overlevende Carlson. 

Den meget venlige nabo så buret, og købte nye spåner, hø, foder og snacks til Carlson. Naboen kunne ikke beholde Carlson, men fandt et andet hjem til ham (os!❤️) gennem en veninde.

Efterfølgende har vi så hørt at disse marsvin ikke har haft foder og tilsyn til rådighed, allerede før de blev stillet udenfor. 💔

Da vi fik lille Carlson hjem, vejede han kun sølle 747g! Han skulle eftersigende være omkring 2 år! Han var bange og sky og ikke vant til at være i hænder.

Nu, nogle måneder efter, vejer han 923g, og han er den sødeste, sjoveste og mest charmerende lille dreng, med en kæmpe personlighed! Vi ser ham ofte oppe på taget, hvor han kigger efter os (og snacks)- deraf navnet! ❤️

Otto

Mini- Magnum

Sigurd